top of page
Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Εξαιρετικά συμπεράσματα από τη συνάντηση με την Πρόεδρο του EJD


Photos courtesy of Dr. Kitty Mohan

Σε πολύ θετικό κλίμα έλαβε χώρα η συνάντηση του ΔΣ του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδος με την Πρόεδρο του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Νέων Ιατρών - EJD, Dr. Kitty Mohan, λοιμωξιολόγου από τη Μ. Βρετανία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου 2018 στο Χαλάνδρι, στο πλαίσιο τακτικής  συνεδρίασης του ΔΣ του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδος, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Dr. Mohan και σχετικής πρόσκλησης από το ΔΣ του Δικτύου.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η γνωριμία με τις δραστηριότητες του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδος και η παρουσίαση του έργου του EJD. Επίσης δεδομένης της κατατεθειμένης ήδη αίτησης εισδοχής του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδος ως μέλος του EJD ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τις λεπτομέρειες και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, με την Dr. Mohan να προτείνει τη στενή συνεργασία μας με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο πάνω στο θέμα αυτό. Επίσης, ερωτήσεις που απηύθυνε το EJD προς το ΔΣ απαντήθηκαν από τον Πρόεδρο, κ. Ροδίτη, ενώ επιπλέον στοιχεία που απαιτήθηκαν θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την οριστικοποίηση του φακέλου υποψηφιότητας που θα κατατεθεί προς έγκριση στην επόμενη ΓΣ των ευρωπαίων νέων ιατρών τον ερχόμενο Μάιο (4-5/5/18) στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Γενικά επικράτησε πολύ θετικό κλίμα στη συζήτηση και η φιλοξενούμενη μας Dr. Mohan αναχώρησε για το Λονδίνο με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Αναμένεται σε συνέχεια της προσπάθειας στήριξης της υποψηφιότητας μας για μέλος του EJD και επίσημη επιστολή στήριξης από το

ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. 


3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page