top of page
Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Συμμετοχή μας σε ογκολογική διημερίδα στην Κω - αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη


Στην διημερίδα με θέμα η Ογκολογία στην Ελληνική Περιφέρεια και στην παράλληλη εκδήλωση αναπαράστασης της απαγγελίας του Ιπποκρατικού Όρκου θα παραστεί το JDN-Hellas διά του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του κ. Κωνσταντίνου Λούη, το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Οκτωβρίου 2018 στο Ασκληπιείο της Κω. 

Η εκδήλωση φιλοξενείται από το Διεθνές Ιποκρατειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚΩ), το οποίο απηύθυνε πρόσκληση στο JDN-Hellas να συμμετάσχει παρουσιάζοντας την ιδέα διεθνοποίησης της ετήσιας εκδήλωσης αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου από αριστούχους πτυχιούχους ιατρικής από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Νέων Ιατρών- EJD και το Παγκόσμιο Δίκτυο Νέων Ιατρών του WMA.

Περισσότερα για την εκδήλωση:

Οργάνωση: Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Θεραπειών Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω Χρόνος διεξαγωγής: 26-27 Οκτωβρίου 2018 Τόπος διεξαγωγής: Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω Ασκληπιού Πλατάνι, T.Θ. 288, Κως 85300 Τηλ.: 22420-22131 Εγγραφές - Πιστοποίηση παρακολούθησης: Η εγγραφή και η παρακολούθηση της Διημερίδας είναι. Βάσει της τελευταίας εγκυκλίου του ΕΟΦ, θα υπάρχει σύστημα καταμέτρησης του χρόνου παρακολούθησης. Με τη λήξη της Διημερίδας θα δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όσους έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των συνολικών ωρών του προγράμματος. Ο αριθμός των Μορίων Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) που θα χορηγηθεί στον κάθε σύνεδρο, θα υπολογιστεί βάσει του χρόνου παρακολούθησης. 

2 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page